Promosi Tiket Percuma Air Asia

Promosi Tiket Percuma Air Asia

Share Artikel

Tiket percuma Air Asia lagi! Nampak tak, dengan selamba Tony Fernandez selaku Big Boss membuat promo tiket kapalterbang murah buat kesekian kalinya. Bukan 300, bukan 3000 tapi 3 JUTA tiket percuma akan diberi kepada yang pantas merebut peluang.

Anda dah tempah tiket percuma Air Asia kali ni? Atau masih berkira-kira destinasi yang anda nak pergi?

Jangan risau, untuk memudahkan anda semua merancang perjalanan dengan jayanya, Nah! Kami belanja senarai destinasi-destinasi yang termasuk di dalam promo kali ini. Goodluck!

tiket_murah_air_asia

Senarai Destinasi - Domestik

KL – Alor Star - KL : RM 20
KL – Kota Bharu - KL : RM 20
KL – Kuala Terengganu - KL : RM 20
KL – Penang - KL : RM 20
KL – Johor Bharu - KL : RM 20
KL – Miri - KL : RM 20
KL – Kota Kinabalu - KL : RM 89
KL – Langkawi - KL : RM 98
KL – Kuching - KL : RM 118


Senarai Destinasi - Antarabangsa

KL – Palembang - KL : RM 69
KL – Pekan Baru - KL : RM 87
KL – Medan - KL : RM 102
KL – Padang - KL : RM 133
KL – Phuket - KL : RM 135
KL – Ho Chi Minh - KL : RM 138
KL – Krabi - KL : RM 145
KL – Perth - KL : RM 493

Tarikh booking : 14 - 20 November 2016
Tarikh Travel : 1 May 2017 – 6 February 2018

Okay, kalau masih keliru nak ke mana, ikut step mudah macam yang kami selalu buat. Mula-mula, senaraikan 3 route pilihan anda. Contoh:

  1. Pekan Baru
  2. Medan
  3. Krabi

Start booking tiket untuk destinasi pertama. Tiket sold out? Jangan putus asa, teruskan dengan pilihan kedua. Tak ngam dengan tarikh? Teruskan dengan yang ketiga.

Walaupun Air Asia bagi free seat 3 juta, anda jangan gembira dulu, sebab kaki travel di Malaysia ni melebihi 3 juta okay. Itu belum campur dengan business trip yang nak menyelit juga. So kalau anda tak jumpa yang murah, maknanya dah habis lah tu. Hehehe.

Orait, hari ini sesiapa yang sudah ada akaun Air Asia dah boleh buat tempahan tiket. Ingat ya, waktu tempahan terhad.


P.S: Jangan lupa tekan butang share 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tagsfolder-open